Biz Kimiz?

Pan Doğa Sporları ve Sürdürülebilir Yaşam Derneği

Eğlence anlayışı yaşanılan çevre şartlarına uygun, popüler kültür getirileriyle doğru orantılı metropol insanlarıydık biz. Tüketimi kolay olan her şey gibi, boş zamanlarımızı değerlendirmekle yetindiğimiz pek çok uğraş da gün geçtikçe sıradanlaşarak tatminkârlığını yitiriyordu. Tıpkı sizin şu an yaptığınız gibi internetten faydalanarak, doğa sporları hakkında bilgi sahibi olurken, bizi en doğru şekilde eğitebilecek insanlara ulaştık. Aldığımız eğitim ve edindiğimiz tecrübeler bizleri eğitmenliğe kadar geliştirip ilerletirken fark ettiğimiz en önemli nokta, aradan geçen yıllara ve değişen yaşam tarzlarımıza rağmen, biz hep birlikteydik. Ve bu birliktelik şimdi, doğanın zenginliği ve çeşitliliği sayesinde, bıkıp usanmadan aynı yerden geçerken bile, farklı renklerle nasıl karşılaşılabileceğini en güvenli şekilde öğretebilmek üzere Pan Derneği’ni 2016 yılında kurdu. Hayalimiz ise, herkesin sahiplenebileceği, evrensel insani değerler ve katılımcılık ilkeleri doğrultusunda, güven ve samimiyet ekseninde bir araya gelen topluluk olabilmek ve geçireceğimiz eğlenceli zamanları sürdürebilir hale getirmektir.

Misyonumuz

Temelini disiplin ile oluşturduğumuz eğitim programımız sayesinde sistematik bir şekilde etik değerlere sahip, saygın doğa sporcuları yetiştirebilmektir. Doğa sporlarının profesyonelce yapılması gerektiğini öğretebileceğimiz herkesin, bu sporları yapmaya hakkı olduğu ve bu zevki tatması gerektiği inancındayız.

Vizyonumuz

Sürekli gelişen ve sorumluluklarının bilincinde bir dernek olmayı devam ettirebilmenin yanı sıra, keşfedilmemiş yerlerin keşfine ve ülkemizde federasyonu olmayan doğa sporlarının federasyonlarının kurulmasına katkıda bulunabilmeyi hedefliyoruz.