Pan Salısı Film Geceleri, nefes kesen bir film ile devam ediyor!

Sanctum (IMDb 5,9)

Bir tropikal fırtına yüzünden mağaranın derinliklerine inmek zorunda kalan ekip, bilinmeyen bir çıkış yolu ararken, ölümcül zeminler, şiddetli sular ve yavaş yavaş artan panik ile savaşmak zorundadır. Frank McGuire, Güney Pasifik’teki Esa-ala Mağaraları’nı aylardır araştırmaktadır. Ancak çıkış yolu beklenmedik bir sel ile tıkandığı için, 17 yaşındaki oğlu Josh ve ekibi finanse eden Carl Hurley’nin de dahil olduğu ekip planlarını değiştirmek zorunda kalmıştır. Ekip, gün geçtikçe azalan yiyecekleri ile sualtı labirentinde yolunu bulmak zorundadır. Sonunda ekip kaçınılmaz bir soruyla karşı karşıya gelir: Bu mağaradan kurtulmak mümkün müdür, yoksa sonsuza dek burada hapis mi kalacaklardır?

Kadın, erkek, genç, yaşlı, küçük, büyük, ihtiyar, kızlar, delıkanlılar ve sevimli çocuklar herkes davetlidir😊

1 Ekim Salı günü saat 19:30’dan itibaren Pan Derneği Eğitim ve Antrenman Merkezi’nde görüşmek üzere.

ADRES
Esentepe Mahallesi Kardeşler Caddesi No:38/C Levent (Özdilek AVM Arkası, Sürat Kargo Altı)

KONUM

Kadir YILMAZ